Salı, Mayıs 18, 2010

Taflan Tadı

Bir pencere açılıyor ve
içeri giriyor binbir türlü kanatlanmış zerrecik
kuşların su içtiği yerdeyim
kimselerin fark etmediği..
Belki bugün gelir beklediğim.
Orada işte bak uzaktan parıldıyor aydınlık sana
Nereden bileceksin kuşların ne için çırpındığını
mavi sonsuzlugunda gök kubbenin

Bilinmez tabi ama bir sır degil bu.
Benim bilmediğim bir şey senin bildiğini sandığın her şey
"Sır" kadar güzel..

Bir sırrım var bugün sana verecek.
yanımda getirdiğim dünle birlikte
paylaşmayı bilemediğim anların
Taflan rutubetinde..

Çarşamba, Mayıs 12, 2010

Yeni bir Yaz(ı)

Bahar geldi derken buralara sanki yaz geldi..Hava inanılmaz sıcaktı son iki gündür.Havalar ısınıp yaz kendini göstermeye başlayınca,yurdum üniversitelerinde "bahar şenlikleri" adı altında çeşitli eğlence organizasyonları oluşturulur bilirsiniz.Gençler sapıtır,dağıtır,bi konser olur o şehrin ne kadar meraklısı,ilgilisi-ilgisizi ,iplisi saplısı veya sapsızı varsa o konser alanına doluşur ve burda yazarak zikretmeye gerek görmediğim malumunuz olan klasik manzaralar yaşanır!..
Eee,ben de bir ünversite öğrencisi olarak bu etkinliklere katılıyorum iki gündür stresss atmak babında!bu akşam Nil'in (Karaibrahimgil) konseri vardı.Kendisini sevdiğim halde konserinden  tat alamadım,niye biliyorum.Bu onun başarısızlığından mı kaynaklanıyor benim beklentilerimden mi bilemiyorum..Aslında işin açıkcası ben de pek havamda sayılmazdım ve yukarda anlattığım üzre çok kolabalık ve çok yorucu bir konserdi!...
Yazmak istediğim asıl konu dünkü konserdi seyirci..Bilenler bilir..Kurtalan Ekspres diye bir grup var.Rahmetli Barış Manço ve Cem Karaca'yla çalıştılar yıllarca.Bu grubun benim çok için çok özel bir elamanı var :) GÜR AKAD..Onun  canlı performansını dinlemek için yıllarca bekledim.Ve nihayet bu bahar şamataları sayesinde , emelime ulaştım.Kendisiyle tanışıp,birlikte  fotoğraf çektirmeyi  bile başardım! :P  inanılmaz mütevazi ve tatlı bir adam..Bunu sizinle paylaştım,fotoğrafı da paylaşmak isterdim ama maalesef o kadar kötü çıkmışım ki göze alamadım! :)

Tüm Kurtalan Ekspres üyelerine sevgiler,bize çok hoş bir gece yaşattılar..
Buradan,ilgisinden ve nezaketinden ötürü Cihangir Akkuzaya da ayrıca teşekkür ediyorum :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails